12.7.08

Samaritan girl

[Trailer]
Το κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο
12/7/08, 00:15
Et1


Έτος Παραγωγής: 2004
Διάρκεια: 95 λεπτά
Σκηνοθεσία: Ki-duk Kim
Παραγωγή: Νότιας Κορέας
Παίζουν: Yeo-reum Han (Jae-yeong (as Min-jeong Seo)), Eol Lee (Yeong-ki), Oh Young (Musician), Lee Jong-Gil (Happy Guy), Jung-gi Park (Murder Victim), Seung-won Seo (Man in his 30s), In-gi Jung (Ki-Su)
Σενάριο: Νότια Κορέα

Στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, δυο ανήλικα κορίτσια, η Ζάε-Γιανγκ και η Γιέο-Τζιν, ονειρεύονται να κάνουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Για να εξασφαλίσουν τα χρήματα που χρειάζονται, αποφασίζουν να μπουν στον κόσμο της πορνείας. Η Γιέο-Τζιν αναλαμβάνει να βρίσκει τους "πελάτες" και να κρατάει το "ταμείο", ενώ η Ζάε-Γιανγκ είναι εκείνη που τους "εξυπηρετεί". Μια μέρα, για να αποφύγει ένα μπλόκο της αστυνομίας, η Ζάε-Γιανγκ πηδάει από το παράθυρο ενός ξενοδοχείου και σκοτώνεται. Συντετριμμένη και νιώθοντας τύψεις, η Γιέο-Τζιν βρίσκει όλους τους πελάτες της νεκρής φίλης της και τους προσφέρει το κορμί της. Αλλά, αντί να παίρνει από αυτούς χρήματα, τους επιστρέφει τα χρήματα που είχαν δώσει εκείνοι στην Ζάε-Γιανγκ. Όταν ο πατέρας της Γιέο-Τζιν, που είναι αστυνομικός, ανακαλύπτει αυτήν τη δραστηριότητα της κόρης του, επιδιώκει να συναντήσει όλους τους πελάτες της, αντιδρώντας απέναντί τους με κλιμακούμενη βιαιότητα, φθάνοντας μέχρι το φόνο.

8 σχόλια:

pop-αρι είπε...

Την έχω δει!!!Νομίζω όχι όλη γιατί δεν θυμάμαι πάρα πολλά,αλλά σίγουρα ένα κομμάτι!

sofia είπε...

Δε σ' άρεσε; Εμένα πολύ.
Απ' τις ωραίες ταινίες του ασιατικού κινηματογράφου!
Αν είσαι σπίτι σαββατόβραδο, αξίζει. Φλκ
:)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.
Δεν την έχω δει, αλλά μου κίνησε το ενδιαφέρον. Δυστυχώς δεν πρέπει να υπάρχει στο dvd cluv στη γειτονιά μου. Δε φέρνει τέτοιες ταινίες. :P

sofia είπε...

Και σίγουρα δεν είναι το μόνο.
Σίγουρα όμως είναι καλύτερη λύση από τον κινηματογράφο, που εξυπηρετεί μόνο το Hollywood!
Δε μιλάω για Αθήνα, γιατί ξέρω ότι εκεί είναι καλύτερα τα πράγματα.
Σ' εμάς πάντως είναι απογοητευτικά.

Ανώνυμος είπε...

Aθήνα είμαι αλλά σε προάστιο και έχει μόνο τις πολύ εμπορικές ταινίες. Πρέπει να πάω κέντρο για να βρω κάποια διαφορετική. Και η τηλεόραση είναι απελπισία, δε βάζει απολύτως τίποτα.

sofia είπε...

Αχ, η παγκοσμιοποίηση!
Πάντως εγώ ρίχνω κάθε μέρα μια ματιά στις ταινίες που θα παιχτούν στην tv και αν υπάρχει κάποια που την έχω δει και μου φάνηκε κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα, την προτείνω στο blog. Οπότε κάνε καμιά βόλτα από 'δω όταν μπορείς.

Μην ανησυχήσεις όμως αν δεν βρεις κάτι, γιατί λογικά θα είναι μια από αυτές τις μέρες που δεν παίζει τπτ ενδιαφέρον, ή θα βάλει κάτι καλό μεν αλλά χιλιοειδωμένο, ή απλά δεν θα έχω προλάβει να κοιτάξω το πρόγραμμα (παίζει κι αυτό!)

Τώρα αν πάρει το μάτι σου κάτι καλό, περιμένω προτάσεις.
Φλκ

pop-αρι είπε...

((Και η τηλεόραση είναι απελπισία, δε βάζει απολύτως τίποτα.))

Στην τηλεόραση την έχω δει τη συγκεκριμένη.......

sofia είπε...

Δυστυχώς, λες αλήθεια.
Εξού και τα συχνά πήγαιν' έλα στο dvd-club και οι ώρες στο internet...