11.5.08

ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ: Κυριακή 11/5/08

Καν'το όπως ο Μπέκαμ
(Bend it like Beckham)

13:45, Star
Αν και κόρη Ινδών μεταναστών, η Τζες έχει σαν ίνδαλμά της τον Μπέκαμ και όνειρό της να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Η συνομήλική της, Τζουλς, την καλεί να συμμετάσχει στη γυναικεία ομάδα όπου παίζει και η ίδια. Η νεαρή Τζες γίνεται γρήγορα μια από τις καλύτερες παίκτριες αλλά έρχεται αντιμέτωπη με την έντονη αντίδραση των γονιών της..



Lost
14:55, Filmnet
Σεζόν 4
Επεισόδειο 7:

Η Τζούλιετ αποκαλύπτει στον Τζιν κάποια σημαντικά νέα σχετικά με τη Σαν και ο Σαϊντ με τον Ντέσμοντ αρχίζουν να καταλαβαίνουν την αποστολή του φορτηγού - πλοίου όταν συναντούν τον καπετάνιο.



Τα φιλαράκια
(Friends)

15:45, Star
Σεζόν 5
Επεισόδειο:
14.
"The One Where Everybody Finds Out"
Η Phoebe ανακαλύπτει τη σχέση του Chandler και της Monica και μαζί με τη Rachel τους πεδεύουν. Η Monica και ο Chandler καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει και αποφασίζουν να χοντρίνουν το παιχνίδι.
15. "The One with the Girl Who Hits Joey"
Ο Joey βγαίνει με ένα κορίτσι που αρέσκεται να τον χτυπάει.

Ντετέκτιβ Μονκ
(Monk)

18:45, Star
Ανήμπορος να συμβιβαστεί με τη δολοφονία της γυναίκας του, ο άλλοτε δυναμικός ντετέκτιβ Αντριαν Μονκ κλείνεται στον εαυτό του κι εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια για μια νέα αρχή στη ζωή του. Η παθητική στάση του αναγκάζει την υπηρεσία του να τον θέσει στο περιθώριο. Οταν όμως οι συνάδερφοί του βρίσκονται σε αδιέξοδο, εκείνος αναλαμβάνει πάλι δράση!




Γύρνα πίσω
(Volver)

18:55, Filmnet
Τη στιγμή μιας μεγάλης κρίσης στη ζωή της, μια γυναίκα βρίσκει συμπαράσταση στο πρόσωπο της μητέρας της που έχει πεθάνει αλλά επιστρέφει για να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν.









Μια τρελή, τρελή οικογένεια
21:00, Star
Ανίκανος να αντέξει την τρέλλα που επικρατεί στην οικογένειά του, ο Στέλιος εγκαταλείπει την οικογενειακή εστία, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο στη γυναίκα και τις κόρες του. Παρ'όλα αυτά, ο γαμπρός του επιχειρεί να αποκαταστήσει την τάξη με όπλο την πολύτιμη και δυσεύρετη λογική του!







Kill bill, 1
23:15, Star
Τη μέρα του γάμου της, μια επαγγελματίας δολοφόνος με το ψευδώνυμο 'Νύφη', δέχεται επίθεση από το αφεντικό της, Μπιλ, και τη συμμορία του. Από τη συμπλοκή, η ίδια πέφτει σε κώμα, αλλά ο άνδρας της χάνει τη ζωή του. Πέντε χρόνια μετά, συνέρχεται και ζήτα εκδίκηση, αρχίζοντας να σκοτώνει με τη σειρά όλα τα μέλη της συμμορίας με τελευταίο τον Μπιλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: